Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013

Мариян Кюрпанов и Ваня Червенкова са нейните подгласници
Обновена: 18 ное 2013 14:07 | 17 ное 2013 10:09, Елка Василева
94
Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013
Снимка: VIP Brother

Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител във VIP Brother.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“, бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си от шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18-ти ноември зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите съквартиранти на  Big Brother All Stars 2013.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
20
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя Мариан отначало ми се видя доста сладникав и префърцунен, но с течение на времето разбрах , че е най- готиният в къщата. Той трябваше да спечели, а не тази *** селяндурска буца.
16
29
 
65
 
! Отговори
image преди 10 години
СМЯХ!!! ПОБЕДИ СЕЛСКАТА ПЕХЛИВАНКА!!! КОЕ НОРМАЛНО МОМИЧЕ ЩЕ ОТИДЕ ДА ТРЕНИРА ТАКЪВ СПОРТ??? ОСВЕН ПРОСТА Е И ЗЛОБНА!
15
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станка Златева спечелила шоуто. Каква изненада, колко неочаквано. Кой да предположи?Хората са разочаровани, защото винаги са мислили, че в ББ нещо зависи и от тях. Истината обаче, както видяхме, е друга.
14
20
 
72
 
! Отговори
Панчо преди 10 години
Да е жива и здрава Станка,но тези които са гласували за нея и харесват подобни елементарни същества,заслужават напълно съдбата си!
13
13
 
71
 
! Отговори
Адам преди 10 години
До ЕВАТази наша шампионка се оказа ,че не знае химна. СРАМ.
12
18
 
81
 
! Отговори
ЕВА преди 10 години
Съмнявам се, че зрителите са гласували за тази ограничена, злобна и проста жена .А Ваня не е проста, а е простачка, отврат, не бих желала да е близо до мен .
11
4
 
35
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 10 години
Дреме ми на шмайзера! Въпроса е кой ще спечели биг брадъра в който всички ние живеем и участваме - автентичните протести, ама...действително истинските такива или оглавяващите вчерашни гнусни два митинга в Пловдив и в София, т.е. статуквото, надявам се ние да спечелим!
10
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
У дома и азербайджанските партньори помагат, както вика миската - що не?
9
23
 
71
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Най незаслужената победа на Станка Златева. Опорочено, тъпо шоу, от което остава горчивия вкус на манипулация, гавра, подигравка с истински достойните хора.Колкото и победи да има още Станка ще си остане поредното просто и злобничко момиче,след благоевградското трио Вяра,Надежда и Любов летвата на качественото е изхвърлена завинаги
8
22
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дано извикат утре оня Пацо, че отново да има истинско шоу в къщата.Само като се сетя за тоя индивид и ме напушва на смях.
7
11
 
61
 
! Отговори
Българка преди 10 години
Срам и резил - да не знае химна! При толкова патриотични декларации от нейна страна, този факт е унизителен. Дори това, че е проста и необразована не я оправдава. Дали да й вярваме, че няма да се създава за Азербайджан? Проглушиха ни ушите с тези декларации, но нещо ми звучат помпозно и фалшиво. Къде е Симион Щерев? И понеже непрекъснато ни убеждаваха колко е честна, ще ми бъде интересно как ще се развият събитията, след като ББ вече е спечелен и няма да е необходимо неистово да се декларира ней
6
22
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мариан е истинският победител!
5
23
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Възмутена съм от простотията на Станка, ето това е България, пълна с простаци, които гласуват за простаци.
4
11
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
''Станка, ти си любимата звезда на 2% от зрителите и 98% от бизнес контактите на Ваня''. Mr. GreenМи честито, както се казва.Честно казано ми е жал за Станка, защото Ваня опорочи победата и.Тя имаше реалните шансове да спечели, защото влезе с голяма обществена подкрепа още в началото. Загуби тази подкрепа, когато стана отражение на Ваня. И винаги над победата и тази вечер ще стои съмнението за организираното от Ваня гласуване.Ваня реално стъпка и се подигра с авторитета на шампионите ни,
3
8
 
33
 
! Отговори
Cleo преди 10 години
С повратно въртеливо движение - МЕСТИМ !!!
2
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и кво?
1
9
 
34
 
! Отговори
d преди 10 години
smeh! zakrivai !!!!!!!!!